PREDMET JAVNEGA RAZPISA je zbiranje vlog za Zoisovo nagrado, Zoisovo priznanje, Puhovo nagrado, Puhovo priznanje in priznanje ambasador oziroma ambasadorka znanosti Republike Slovenije.

Preberite več...
Vabilo na tiskovno konferenco - Predstavitev projekta Co_Operation

Tiskovna konferenca bo v ponedeljek, 17. februarja 2020, ob 17.00 uri v gasilskem domu v Gornji Radgoni

Preberite več...

LRF za Pomurje v okviru Regionalnega stičišča nevladnih organizacij Pomurja organizira štiri brezplačne delavnice na temo zaključnih računov za nevladne organizacije (društva, zavode in ustanove).

Preberite več...

Zavod za zaposlovanje je 27.1.2020 objavil javno povabilo za izvedbo lokalnih programov delovnega preizkusa 2020, za brezposelne iz vse Slovenije.

Preberite več...

Zavod za zaposlovanje je 27.1.2020 objavil enotno javno povabilo za izvedbo lokalnih programov usposabljanja na delovnem mestu »Usposabljam.se« 2020, za predvidoma 1.750 brezposelnih iz vse Slovenije.

Preberite več...

2.- decembra 2019 je PORA objavila razpis za delodajalce v Pomurju, da se prijavijo za sofinanciranje kadrovskih štipendij, ki so sofinancirane v višini 50% izplačane štipendije, deficitarni poklici (določeni v dokumentu »Politika štipendiranja (2015-2019)«) pa lahko pridobijo 70% sofinanciranje izplačane kadrovske štipendije. Štipendira se lahko na vseh nivojih izobraževanja in za vse poklice.

Preberite več...

Kje? Raziskovalno izobraževalno središče Dvorec Rakičan v Dvorani Živa;

Kdaj? Sreda, 5. februarja 2020 s pričetkom ob 14. uri 

Povezava na: https://lrf-pomurje.si/organizacija-prireditev/

Preberite več...

Vabljeni k ogledu webinarja, ki je nastal v okviru projekta NAPREJ, v katerem boste izvedeli več o depresiji in anksioznosti.

Preberite več...
Stran 1 od 16